Traprenovatie

Traprenovatie is een uitstekende manier om uw trap te vernieuwen en te verfraaien zonder de kosten en moeite van het volledig vervangen ervan.

 

Onze traprenovatieservice omvat verschillende stappen:

  1. Inspectie en advies: ik kom bij u langs om de huidige staat van uw trap te inspecteren en om uw wensen en voorkeuren te bespreken. We bieden deskundig advies over de beste renovatieopties die passen bij uw smaak, budget en levensstijl.

  2. Materialenkeuze: We bieden een breed scala aan hoogwaardige materialen en soorten verf voor uw traprenovatie, U kunt kiezen uit verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen om de perfecte look voor uw trap te creëren.

  3. Voorbereiding en installatie: Voordat we beginnen met de renovatie, bereiden we de trap voor door eventuele beschadigingen te herstellen, de oppervlakken grondig te reinigen en te egaliseren. 

  4. Schilderwerk: Nadat de renovatie is voltooid, kunnen we ook het schilderwerk van uw trap verzorgen. We gebruiken hoogwaardige verfproducten die speciaal zijn ontworpen voor gebruik op trappen, met een duurzame afwerking die bestand is tegen slijtage en verkleuring.

  5. Afwerking en inspectie: Na het schilderen voeren we een grondige inspectie uit om ervoor te zorgen dat alles naar tevredenheid is voltooid. We zorgen ervoor dat uw gerenoveerde trap er niet alleen prachtig uitziet, maar ook veilig en functioneel is voor dagelijks gebruik.